info@models-inc-int.nl Contact

Opleidingen

Zoals eerder aangegeven is Fashion class niet enkel een leuk en trendy fashion event op zich maar biedt dit event de mogelijkheid om als het ware af te studeren als catwalk model voor de modellen welke bij ons in opleiding zijn geweest.

Vanuit Models Inc Int. Nederland worden dan ook diverse modelopleidingen aangeboden.  Via de ervaren medewerkers van Models Inc Int. NL krijgt u de begeleiding en de volle aandacht die noodzakelijk is om een professioneel model te worden. Het team dat lesgeeft kan zelf ook uit jarenlange ervaring in het modellenwerk wezen putten. U kunt kiezen uit de volgende opleidingen:

Deze opleidingen worden zowel voor vrouwen als voor mannen aangeboden.

Professionele begeleiding

De bovengenoemde opleidingen worden gegeven door professionele lesgevers en omvatten dingen als looptechniek training, zowel vlot als klassiek. Er wordt aan figuur- en houdingsverbetering gewerkt en de deelnemers krijgen verschillende choreografieën geleerd. Tevens worden er workshops als 'visagie' en 'gedrag voor de camera en fotograaf' gegeven. U wordt hierdoor zelfverzekerder, u krijgt assertiviteitstraining, etiquette en omgangsvorm en u leert hoe u uzelf het beste kunt presenteren! Tijdens de fotoshoots is het ook mogelijk om gebruik te maken van de aangeboden accessoires. 
Deze opleidingen zijn niet alleen een mooie ervaring, maar tevens een goede aanvulling voor uw portfolio. Deelname aan onze modelopleiding werkt dus absoluut in uw voordeel.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer