info@models-inc-int.nl Contact

Mannequin

Een mannequin model is een persoon (meestal vrouwelijk) die haute couture op de catwalk showt. Dit doet ze met een speciale, elegante looptechniek waarmee zij de kleding zo optimaal mogelijk kan maken. Een mannequin beschikt dus over de juiste catwalk training. Van een mannequin wordt tevens verwacht dat zij de kleding op een perfecte manier kan presenteren zodat deze extra gewild is door de kijker van de show. Tijdens zo'n modeshow zijn dus alle ogen gericht op de mannequin. Om een professioneel mannequin model te worden heeft u natuurlijk een goede mannequin opleiding voor nodig.

Eisen 'mannequin worden'

Wanneer u een mannequin model wilt worden, moet u aan een bepaald aantal eisen voldoen. In het algemeen moet een mannequin langer zijn dan een fashion model. De voorkeur gaat naar een minimale lengte van 1,74 en langer. Mannequin modellen zijn ook vaker dunner dan fashion modellen en moeten over goede maten beschikken.

Goede looptechniek en verzorgde uiterlijk zijn erg belangrijk

Voor een mannequin is het erg belangrijk om goed te leren lopen. Ook wordt mannequin beoordeeld op haar looptechniek en op haar uiterlijk. Tegenwoordig is een goed en verzorgd uiterlijk voor mannequin essentieel, omdat zij het middelpunt van de modeshow is. Wilt u graag een mannequin worden en heeft u de juiste maten hiervoor? Op de mannequin opleiding bij Fashion Class leert u alle belangrijke dingen om een professionele mannequin te worden. U krijgt alle professionele hulp die u nodig hebt om de looptechniek onder de knie te krijgen. Hierbij leert u ook hoe u een echte modellen look kunt creëren. Er wordt ook gewerkt aan uw houding, lichaamstaal en zelfverzekerdheid. Volg een opleiding bij Fashion Class en zet uzelf in de spotlights!

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer