info@models-inc-int.nl Contact

Kinderfeestjes in de vorm van catwalk modeshow?

Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren voor uw dochter en haar vriendinnen en elk van zich als een echte model prinses laten voelen? Dan is het Fashion Class modeshow kinderfeestje van Models Inc Int. een prima idee!

N.a.v. de vele verzoeken die we kregen van modellen op de catwalk modeshow dit als bij wijze van tryout in een workshop te stoppen is ook het creatieve idee ontstaan om dit in de vorm van een origineel kinderfeest te verwerken. Tijdens deze modeworkshop voor de allerkleinsten zullen de jarige en al haar gasten tijdens dit feestje een catwalk training krijgen. Tevens krijgt elk van hen een heuse make-up & visagiebehandeling.
Na de training lessen mogen ze de eindresultaten aan de ouders laten zien tijdens een heuse glamour catwalk modeshow laten zien, elk van hen optimaal in fashionlook. Tijdens deze catwalk modeshow kunnen eventueel ook foto's gemaakt worden voor het fotoshoot effect.

Als kinderfeest een onvergetelijke originele ervaring
Een catwalk modeshow is een van de leukere ideeën voor een kinderfeest. Een ervaring die elk van de aanwezige niet snel meer zal vergeten. Bekijk onze impressiepagina hierboven maar eens voor de look & feel van deze leuke kinderfeesten.

Contact?
Wij organiseren deze kinderfeesten op meerdere locaties in Limburg. Neem contact met ons op via email of het contactformulier linksonderin voor meer informatie.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer