info@models-inc-int.nl Contact

Hostess

Bij sommige evenementen is er extra assistentie, persoonlijke aandacht en begeleiding nodig. Zo is het soms noodzakelijk om gasten de weg te wijzen, ze informatie te geven of om goodiebags en/of  relatiegeschenken op een persoonlijke manier uit te delen. Bedrijven kunnen hier natuurlijk hun medewerkers voor inzetten, maar tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om professionele gastvrouwen in te schakelen: hostesses. Door de inzet van enthousiaste en gemotiveerde gastvrouwen zal het evenement beslist een vriendelijke uitstraling krijgen. Om een professionele hostess te worden is het noodzakelijk om een hostess opleiding te volgen.

Het visitekaartje van het bedrijf

Tijdens het evenement vertegenwoordigen hostesses het bedrijf. Ze heten de gasten welkom, begeleiden presentaties en zijn een tijdelijk visitekaartje van het bedrijf. De hostess kunt alle vragen beantwoorden die betrekking hebben op de organisatie of het bedrijf waar ze voor werkt.De hostess mogen ook uit eigen initiatief op mensen afstappen om bijvoorbeeld iets beter uit te leggen of te vragen of alles naar wens is. Tevens kunnen ze de gasten ook een kopje koffie,thee, frisdrank of een glaasje bubbels aanbieden. Ze zijn een soort van aantrekkelijkheidsfactor voor een bedrijf of merk op een event.

Veelzijdig werk

Hostesses kunnen worden ingezet voor diverse activiteiten zoals congressen, beurzen, (bedrijfs) feesten en seminars. Met andere woorden: werken als hostess is leuk en veelzijdig! Bent u sociaal, behulpzaam en lijkt het u leuk om de bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren? Heeft u goede communicatieve vaardigheden en voelt u uw bij deze branche thuis? Dan bent u bij Fashion Class op het juiste adres als u een hostess wilt worden. Wij bieden goede begeleiding en benodigde punten die bij een hostess opleiding essentieel zijn.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer