info@models-inc-int.nl Contact

Fotomodel

Een fotomodel is iemand die poseert en model staat voor de camera. In de meeste gevallen gaat het erom dat een fotomodel (nieuwe) mode-items showt en verkoopt. Maar als fotomodel moet u ook inzetbaar zijn voor producten als shampoo of tandpasta. Als fotomodel bent u dus veelzijdig en moet u verschillende looks kunnen presenteren.  U moet erg fotogeniek zijn, want u wordt op  uw uiterlijk beoordeeld. Vaker kiezen vrouwen daarom voor modellen opleiding, zodat ze alle aspecten omtrent fotomodel worden helemaal onder de knie hebben.

Eisen om fotomodel te worden

Fotomodel werk is ontzettend leuk om te doen. Als model wordt u gekleed en opgemaakt door professionals.  Echter zijn er natuurlijk ook eisen wanneer u een fotomodel wilt worden. U moet minimaal een lengte van 1,74 hebben, een maatje tussen 34-36 hebben en de leeftijd moet tussen 14-18 jaar zijn. Bij een fotomodel is het ook heel erg belangrijk om te leren hoe u bepaalde producten het beste kunt presteren, ongeacht of het gaat om een jurk of een tube tandpasta. Ook is het belangrijk om de bepaalde gezichtsuitdrukkingen te kunnen maken. Bijvoorbeeld tijdens een tandpasta reclame  kan het best moeilijk zijn om de hele tijd te glimlachen wanneer er niets grappigs verteld wordt. Als model moet u dit natuurlijk wel kunnen. Vaak komt er meer kijken bij fotomodel worden dan men in eerste instantie verwacht. Daarom biedt Fashion Class u goede begeleiding en een gedegen model opleiding.

Waarom opleiding bij Fashion Class?

Bent u fotogeniek, staat u graag in de spotlights voor de camera en wilt u graag fotomodel worden? Dan is de modellen opleiding bij Fashion Class helemaal geschikt voor u! Bij Fashion Class is er niet alleen aandacht voor het staan voor de lens en wat u dan moet doen, maar er is ook tijd ingericht voor de catwalk en andere zaken die er bij komen kijken. U wordt professioneel opgeleid tot een echt fotomodel.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer