info@models-inc-int.nl Contact

Dressman

Dressman is een mannelijk model die nieuwe mannenkleding draagt tijdens een fashionshow. Van een dressman wordt verwacht dat hij de kleding zo goed mogelijk kan demonstreren aan het publiek. Dressman kan zowel voor de catwalk opdracht, fashion gerichte boekingen of bijvoorbeeld voor reclame shoots worden ingezet. Een dressman is mannelijk model boven de 35 jaar. Als dressman beheert u uw vak goed en heeft u een goed gevoel voor ritme.

Vele voordelen van een model opleiding

Een dressman is dus een mannelijk model, die op vele mode gebieden inzetbaar is. Tijdens een modeshow staat u in de spotlights en alle ogen zijn gericht op u. U bent dus het middelpunt van de modeshow! En wat kan leuker zijn dan dat? Niet alleen vrouwen maar mannen moeten zichzelf ook goed kunnen presenteren. Wilt u graag mannelijk model worden en professionele begeleiding krijgen? Wij helpen u hierbij graag bij Fashion Class. Bij een modellen opleiding bij ons leert u hoe u professioneel kunt overkomen en oefent u om verschillende poses en houdingen te kunnen maken.

Verbeter uw houding en wordt zelfverzekerder

Net zoals voor een mannequin is het voor een dressman ook essentieel om goed te kunnen lopen op de catwalk. Bij Fashion Class krijgt u alle professionele hulp die u nodig hebt om de looptechniek zo goed mogelijk aan te leren . Tevens wordt u getraind om een echte modellen look te kunnen creëren.. Er wordt ook aan uw lichaamstaal gewerkt, waardoor u een betere houding krijgt en zelfverzekerder wordt. Wanneer u  deze model opleiding afgerond heeft, mag u deelnemen aan een grote modeshow zodat u de volledige werking hiervan kunt ervaren.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer