info@models-inc-int.nl Contact

Model workshop voor groepen

Wilt u een uniek bedrijfsuitje organiseren voor een groep? Heeft u een vrijgezellenfeest en wilt u de aanstaande bruid verrassen met een geweldige dag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk catwalk workshops die uitermate geschikt zijn voor groepen vrouwen. Zo kunt u ervaren hoe het is om als een echt model over de catwalk te lopen. Daarnaast is het sierlijk bewegen als een model een boost voor het zelfvertrouwen. De model workshop kan worden uitgebreid met diverse opties zoals mooie visagie en een professionele fotoshoot. Zo kunt u zelf uw catwalk workshop transformeren tot een uniek feestje dat volledig naar uw wens wordt ingevuld.

Catwalk lopen tijdens een vrijgezellenfeest

Tijdens onze model workshop / catwalk workshop worden alle facetten van het model zijn uitgelegd en in praktijk gebracht. U kunt met uw groep een thema afspreken zodat jullie allemaal gekleed zijn in eenzelfde stijl. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een chique stijl met mooie jurken, of juist voor een sexy burlesque stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het zo leuk om een vrijgezellenfeest te houden bij Fashion-Class. Een bijkomend voordeel is dat u door de catwalk workshop een mooiere houding zult krijgen en zelfverzekerder zult overkomen.

Een compleet verzorgde middag

Fashion-Class zal zorgen voor een compleet verzorgde middag. Een standaard catwalk workshop bestaat uit een introductie, een catwalk training en vervolgens een modeshow. Uiteraard is het mogelijk om de model workshop uit te breiden met professionele visagie en een fotograaf. Zo ontvangt u professionele foto's van uzelf en de hele groep als een leuk aandenken aan de dag. Iedere vrouw mag zich minstens één dag in haar leven een echt model voelen en Fashion-Class kan dit voor u bewerkstelligen.

Contact

Upload foto:

Programma

Bekijk hier het programma voor het Fashionclass 2014 evenement...

> Lees meer